Jag är en person som sprang för första och enda gången till tunnelbanan 2003 och som nu har bestämt mig för att bli en joggis. Grottis är platsen där jag bor, samlar mina tankar och får energi till att dela denna galenskap med er!

lördag 19 oktober 2013

Back on track!

Känner mig sjukt nöjd över veckans insats! Två danspass, tre timmars krattning och framförallt, håll i er nu, två (!) morgonlöpningar!!!

Då det är hiskeligt mörkt på morgonen lämnade jag spåret till förmån för lite mer upplysta cykel och gångbanor. Det finns förvisso lampor var 50e meter i spåret också, men om jag vurpade på en hal rot så skulle ingen höra mig skrika. Verkar nämligen som att det bara är jag som är galen nog att snöra på mig springskorna vid 5.30 på morgonen.

Till veckan som kommer är det eftermiddagslöpningar som gäller. Ser fram emot ett Storspår i dagsljus. Ser dock inte fram emot eventuell träningsvärk... Första springningen denna veckan kändes förvånansvärt bra. Jag trodde att den lilla uns av löpträning som jag fått in i benen flytt sin kos efter det långa springningsuppehållet, men Fred Flinta stegen satt som en smäck. Efter den andra turen satt också träningsvärken som en smäck. Eller smäck och smäck, mer som en redig smäll mitt i plytet. Hade så otroligt ont i låren att jag nästan slutade dricka kaffe på jobbet för det smärtade för mycket att gå i trappor. Men ni som känner mig vet att det inte går att inte dricka kaffe så jag fick skrida fantastiskt långsamt i trapporna. Om jag hade för bråttom såg det tyvärr ut som att jag hade gjort i brallan.

Tänker nu tillbringa resten av det som är kvar av veckan i mitt lilla soffhörn. Laddar för smäckar, skridande och minst tre springturer!

//Susann

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar